Dyreartikler fra Bentisorb

Bentisorb

Bentisorb Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her Bentisorb og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten Bentisorb.

Hvor anbefalelsesværdigt er Bentisorb produkter? Læs de seneste Bentisorb kundebedømmelser.

Del dine erfaringer med Bentisorb produkter. Med din erfaringsudveksling kan du gøre andre Zoobio kunders valg fra vores produkter lettere.

0
0
0
0
0

Bentisorb tilbehør til dyr online-butik

* Prisen er inklusiv moms * Leveringsvilkår & Betingelser
Produkter fra Bentisorb

Information om producenten af Bentisorb dyretilbehør

Bentisorb er bentonitgrus til kattebakker. Varemærket er etableret i 2005. Ejeren er Korodur International GmbH. Dette tyske firma har eksisteret siden 1936. Grundlæggerens navn er Werner Westphal. Firmaet har særlig fokus på kvalitet og laver helt naturlige produkter uden asbest og farlige kemiske tilsætningsstoffer.

Bentisorb produkter

Forskellige størrelser er tilgængelige her: 0.5–2.5 mm eller 0.8–5.0 mm Tag et kig på dit kæledyr for at vurdere, hvilken størrelse, der passer til det.

Produktet kan være gråt eller hvidt. Gruset er solgt i 5, 10 eller 20 kg pakker.

Fordele ved Bentisorb produkter

Den største fordel ved dette produkt er, at de danner faste bolde, når det kommer i kontakt med væske, og de kan nemt fjernes fra bakken. På samme tid forbliver det meste af gruset tørt og kan bruges fremadrettet. Produktet bruges derfor økonomisk og rengøringen tager hverken megen tid eller energi.

Grundet den specielle struktur absorberer bentonitgrus væske og lugt godt.

Katte vænner sig hurtigt til leret, og de kan lide at grave i det.

Produktets kvalitet bliver testet grundigt. Det er jævnligt testet af certificerede forskningsinstitutioner.

Køb Bentisorb produkter online

Vil du gerne have kvalitetsgrus til din kattebakke til en god pris og uden at spilde din tid? Bare kontakt Zoobios onlineforretning. Der kan du købe Bentisorb grus hurtigt og bestille uden at forlade din computer.

At bestille er meget simpelt. Hvis du har spørgsmål besvarer vores dygtige medarbejdere dem. Vi gør vores bedste for at gøre kvalitetsprodukter billige, og det er derfor vi har faste lave priser på Bentisorbs varer. Desuden tilbyder vi dig jævnligt de bedste tilbud og discounts.

Når du vælger Bentisorb kan du give din kat komfort og slippe for unødigt besvær. Lav en ordre for grus på Zoobios hjemmeside, og du vil være tilfreds med dit valg.

Følg Zoobio
  • Facebook
  • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
  • Hurtig levering
  • Kundebeskyttelse
  • Databeskyttelse
  • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
  • Bedste priser
Sikker betaling
  • VISA
  • Mastercard
  • PayPal