Dyreartikler fra Classic Friends

Classic Friends

Classic Friends Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her Classic Friends og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten Classic Friends.

Hvor anbefalelsesværdigt er Classic Friends produkter? Læs de seneste Classic Friends kundebedømmelser.

Del dine erfaringer med Classic Friends produkter. Med din erfaringsudveksling kan du gøre andre Zoobio kunders valg fra vores produkter lettere.

0
0
0
0
0

Classic Friends tilbehør til dyr online-butik

* Prisen er inklusiv moms
* Leveringsvilkår & Betingelser

Produkter fra Classic Friends

Information om producenten af Classic Friends dyretilbehør

Classic Friends er et mærke der er en del af HEGA GmbH. Dette tyske firma har eksisteret siden 1900. Under mærket Classic Friends laves der billigt foder til små dyr og også miljøvenlige fyld til buret. Disse produkter er for dem, der leder efter optimal valuta for pengene.

Classic Friends produkter

Nogle typer af foder fra dette mærke er lavet specielt til en slags små dyr, fx til kaniner eller marsvin. Der er også universelle produkter, der er passende for forskellige dyr.

Til foderproduktionen benyttes gode planter og råvarer: Hvede. Havre, majs, græskar, frø, jordnødder osv. Foderet sælges i kasser og pakker.

Fyld til buret laves af granuleret hø. Du kan købe det i pakker med enten 8 eller 24 kg.

Fordele ved Classic Friends produkter

Foderet er perfekt næringsmæssigt for små kæledyr. Producenten bruger ikke farvestoffer eller konserveringsmidler. Dit kæledyr kommer til at spise foder, der er tæt på det, det får i naturen, og det vil elske den gode smag. Grundet de velafbalancerede ingredienser, får dit kæledyr de næringsmæssige elementer og vitaminer i nødvendige doser.

Den slags foder gør dyret glad og fuld af energi. Desuden producerer Classic Friends ikke kun foder i høj kvalitet, men også til gode priser.

Affaldet støver ikke og absorberer fugt samt dårlig lugt hurtigt. Desuden er affaldet miljøvenligt, det vil naturligt blive nedbrudt.

Køb Classic Friends online

I onlineforretningen Zoobio hjælper vi dig gerne med at spare tid og penge. I det brede varesortiment finder du varer fra Classic Friends. Hvert produkt har en fuld beskrivelse, så du kan hurtigt og nemt finde den variant, der passer til dit kæledyr. Nem ordreafgivelse gør købet hurtigt. Vi tilbyder ikke kun gode priser, men vi har jævnligt tilbud, der vil give dig mulighed for at gøre det endnu billigere at have dit kæledyr.

Classic Friends er produkter, der vil glæde dig med den lave pris, og dit kæledyr vil også sætte pris på dem. Bring glæde til både dit kæledyr og dig selv – afgiv din ordre med det samme.

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal