Mad til kæledyr fra Deukavalli

Deukavalli

Deukavalli Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her Deukavalli og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten Deukavalli.

Hvor anbefalelsesværdigt er Deukavalli produkter? Læs de seneste Deukavalli kundebedømmelser.

Del dine erfaringer med Deukavalli produkter. Med din erfaringsudveksling kan du gøre andre Zoobio kunders valg fra vores produkter lettere.

0
0
0
0
0

Deukavalli tilbehør til dyr online-butik

* Prisen er inklusiv moms * Leveringsvilkår & Betingelser
Produkter fra Deukavalli

Information om producenten af Deukavalli dyretilbehør

Under mærket Deukavalli producers fodersupplementer til heste. Ejeren af mærket er det tyske firma Cremer GmbH & Co. Det opstartede i 1946. Det har specialiseret sig i at producere og sælge foder og andre landbrugsprodukter. Firmaet havde sin opstart i Hannover og i dag virker det i mange dele af verden som fx i lande som Bulgarien, Ungarn, Australien, Canada, Thailand og Indonesien. Blandt Cremers prioriteter er opmærksomhed på miljøet samt en miljøvenlig tilgang til forbrug af ressourcer.

Deukavalli produkter

Under dette mærke bliver fire produkter lavet: Klassisk fødevaresupplement med med urter og godbidder med tre forskellige frugtsmage – med æbler, hindbær og banan. Blandt disse godbidder er der helt sikkert en, din hest vil kunne lide.

Deukavalli har tænkt over indholdet. Hver ingrediens gør rigtig meget godt for hestens krop. For eksempel er hvedeklid en kilde til protein med en god sammensætning af aminosyrer. De indeholder også vitamin B. Blandt de andre fordele ved hvedeklid er det lave indhold af stivelse, der i overflod er skadeligt for heste. Til sidst skal det nævnes, at ingredienserne smager godt, hvilket er rigtig vigtigt, når du fodrer en hest med en dårlig appetit.

Byg er en meget næringsrig ingrediens. Det indeholder 20% mere energi en havre. Havre giver hurtig og eksplosiv energi, mens heste fra byg får en mere langsom energi. Dette gør byg særligt brugbart for dyr, der bruges til klassiske sportsgrene. Næringselementerne fra denne ingrediens kan blive fordøjet 89%, hvilket er en rigtig god rate. Landt de andre fordele ved byg er det høje indhold af Vitamin E og lysin – en aminosyre, der ikke kan skabes syntetisk i hestens krop, dvs.

den er essentiel. Alt væv i kroppen består af aminosyrer. Hvis dyret ikke får essentielle aminosyrer, vil dets helbred forringes.

Korn giver også en hest meget energi. Næringsværdien kan være på 80-90% fordøjeligt materiale. Korn er særligt godt for vækst samt for unge og sportsheste.

Velbalanceret indhold og god smag gør Deukavallis produkter et godt valg for alle heste. Ved at købe sådant supplement, vil du glæde dit dyr og gøre jeres forhold stærkere.

Fordele ved Deukavalli produkter

I dag er Cremer et internationalt selskab, men det er ikke tilfreds med det og udvider fortsat. Hver dag lever det op til dets gode ry ved at producere varer i en superb kvalitet. Grundet dette vælger hesteejere deres produkter igen og igen.

Stort set alle råvarer er købt fra lokale producenter. Gennem alle stadier i produktionen er der kvalitetskontrol. Som resultat af dette, får du et produkt, der fortjener tillid.

Køb Deukavalli Online

Produkter fra dette mærke kan du finde i vores katalog. For at købe varer, så skal du bare komme dem i kurven og udfylde en enkelt bestillingsformular.

Onlineforretningen Zoobio betyder lave priser og kvalificerede ansatte, der altid er klar til at hjælpe dig med dig valg og besvare alle dine spørgsmål om produktet. Desuden leverer vi varerne på kort tid.

Vi arbejder hver dag på at give dine kæledyr det bedste og sikrer, at du ikke spilder dine penge. Afgiv din ordre med det samme og vi sikrer, at din handel hos Zoobio er enkel, behagelig og kan betale sig.

Følg Zoobio
  • Facebook
  • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
  • Hurtig levering
  • Kundebeskyttelse
  • Databeskyttelse
  • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
  • Bedste priser
Sikker betaling
  • VISA
  • Mastercard
  • PayPal