Mad til kæledyr fra Eukanuba

Eukanuba

Eukanuba Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her Eukanuba og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten Eukanuba.

Hvor anbefalelsesværdigt er Eukanuba produkter? Læs de seneste Eukanuba kundebedømmelser.

Del dine erfaringer med Eukanuba produkter. Med din erfaringsudveksling kan du gøre andre Zoobio kunders valg fra vores produkter lettere.

0
0
0
0
0

Eukanuba tilbehør til dyr online-butik

* Prisen er inklusiv moms
* Leveringsvilkår & Betingelser

Produkter fra Eukanuba

Information om producenten af Eukanuba dyretilbehør

Eukanuba er tørfoder I den bedste klasse tidligere var dette varemærke ejet af Proctor and Gamble, og nu tilhører det Mars Inc. Fabrikken som producere disse produkter ligger i Leipsic i Ohio.

I 1969 skabte grundlæggeren Paul Iams, en ny opskrift og ledte efter et navn som ville vise verden af foderet var i en kvalitet helt for sig selv. Han fandt inspiration i 1940'erne- en æra med jazz kultur. Dengang var betegnelsen for gode biler og sange ordet ’Eukanuba, et ord som betyder fremragende eller super. Siden dengang og frem til vore dage er det navn karakteriseret ved foder fra dette varemærke.

Eukanuba produktion

 • Standard diæten fra Eukanuba inkluderer hundefoder til forskellige aldre, fra hvalp til gamle hunde. Det er også muligt at vælge produkter til små, mellem og store hunde.
 • Foder til specielle racer. Produkterne udviklet specielt til schæfere og labrador retrivere er en del af denne kategori.
 • Foder til dyrlæge diæter. Det er skabt til hunde og katte som lider af forskellige sygdomme, for eksempel, problemer med nyrer, led fordøjelsen eller huden.
Fordele ved Eukanuba produktion

Basis for Eukanuba foder er protein som kommer fra dyr. Kilderne er fisk og kød som er godkendt til menneskemad. Sådan noget foder stemmer overens med de behov som hunde naturligt som er rovdyr i sagens natur.

Holdet hos Eukanuba udvælger også nøje oprindelsen på råvarerne og kan altid fortælle forbrugerne fra hvilket land det er kommet. Det er en nøje udvælgelse af leverandører. Mange af dem er betroede partnere til Eukanuba, men på trods af den tro som Eukanuba har til deres leverandører, så bliver ingredienserne som de leverer altid tjekket grundigt.

Alle leverandører er forpligtet til at levere certificering på at råmaterialerne lever op til de høje standarder.

Før du får muligheden for at give dit kæledyr Eukanuba foder, vil produktet være testet flere end 120 gange. Første kontrol er foretaget ind leverandørerne sender råvarerne. Alle ingredienser i forsendelserne bliver også tjekket før de kommer til fabrikken. Hvis resultaterne ikke er positive, så bliver produktet sendt tilbage til leverandøren. Alle processer fra starten på produktionen til pakningen af slutproduktet er også under striks kontrol.

Prøver fra foder fra hver enkelt del er gemt, så man i fremtiden kan tjekke dem flere gange, hvis det skulle blive nødvendigt. En sidste inspektion bliver udført når det færdigpakkede foder er afskibet og bliver sendt til forbrugerne.

Eukanuba organiserer frivilligt tjek af uafhængige eksperter. En af dem er The American Institute of Baking(AIB International), som kontrollerer sikkerhed, de sanitære- og hygiejneforhold på fabrikken, som laver produkter til mennesker. Alt dette betyder at produkter fra dette varemærke er gode for dit kæledyrs helbred.

Køb Eukanuba online

Hvis du vil købe virkelig gode produkter til gode priser, så kig ind på Zoobio adressen. Vi tilbyder gode priser, let at bestille og hurtig levering.

Har du ikke fundet svar til alle dine spørgsmål om Eukanuba her? Så tøv ikke med at spørge vores online konsulenter direkte.

Den sunde og glade hund vil takke dig for at at passe på den med overstrømmende kærlighed og rørende hengivenhed. For at mærke det, placer en ordre med det samme.

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal