Vådfoder til hunde (519 produkter)

Hundemad på dåse til din hund for mere sjov & bedre helbred med din firbenede ven. Hundefoder på dåse Produkter fra kategorien Hundefoder bestil nemt og belejligt fra Zoobios kæledyrsbutik.

Vælg af: Specielle behov

ZooBio anbefaler Hundemad på dåse mærker som fulgte

Brand

* Prisen er inklusiv moms
* Leveringsvilkår & Betingelser

Vådt hundefoder  med topmærkevarer i den bedste kvalitet!

Vådfoder - Topkvalitet til rimelige priser

Når du vil have din hund til at være sund, smuk, glad og aktiv, så har den brug for en sund og varieret kost. Ved hjælp af særlige vådfoder, kan du nemt opretholde en afbalanceret kost hos din lodne ven. Vådfoder til hunde kan bruges både som primær kost eller som kosttilskud. Ofte blandes vådfoder med korn og tørfoder for at øge smag og aroma.

Vådfoder til Hunde: Typer og funktioner

Vådfoder produkter bliver hovedsagelig produceret i dåser eller poser (bløde hermetiske pakker). Vådfoder fremstilles i forskellige former: paté, hakket kød, kød i sauce eller gelé og andre. Selv kræsne hunde plejer at spise sådanne produkter med glæde. Også er vådfoder en reel rednings for ældre hunde og hunde der har problemer med deres tænder.

Sammensætning af vådfoder kan inddeles i tre typer:
 • Komplet foder. Disse er velafbalancerede produkter, der indeholder alle de næringsstoffer hunden har behov for, herunder vitaminer og mineraler. Sådant foder er egnet til hverdags fodring. De er er på produktlinjerne hos mange mærker: Royal Canin, Christopherus, Landfleisch, Rinti, Belcando, Hills og så videre.
 • Fodertilskud. Der er en ekstra fødekilde, som regel med højt indhold af kød. Disse produkter indeholder ofte ingredienser såsom bær, frugter og urter, der sjældent findes i andre typer af foder. Sådanne fødevarer bruges som en belønning og for at kompensere for manglen på visse vitaminer eller mineraler hos hunden. Fodertilskud kommer fra forskellige mærker: Applaws, Almo Nature og mange flere.
 • Veterinærfoder. Dette er foder, indeholder vitamin tilskud og indeholder ingredienser, der bidrager til en hurtig genopbygning af syge hunde. Sådanne produkter såsom fra Animonda (Animonda Integra Protect produkter), Happy Dog (Happy Dog VET produkt) bliver ordineret af dyrlæger, når der er nyre- eller leverlidelser, fordøjelsesproblemer, og så videre. I betragtning af de specielle diæter så vil de også bruges til hunde under rehabiliteringen perioder efter operationer.

Producenter tilbyder også mad med forskellig sammensætning til hunde i forskellige aldre: Til hvalpe og juniorer, voksne dyr, og ældre hunde.

Hvad skal du overveje, når du vælger vådfoder til din hund?

Alle hundeejere spørger sandsynligvis om hvordan man vælger vådfoder til hunde når der er så meget. Prøv at følge hundens smagspræferencer. For eksempel kan du købe mad med kylling, lam, kanin, oksekød og vildt for at finde ud af, hvilke produkter din hund kan lide bedst.

Det er også meget vigtigt at overveje din hunds alder, størrelse og aktivitetsniveau. Voksende hvalpe og ældre hunde har brug for forskellige mængder af næringsstoffer.

Zoobio: det eneste sted du behøver for at købe de bedste vådfoder produkter til din hund

Er der behov for at fodre med højt indhold protein til din hvalp? Eller et letfordøjeligt foder til din gamle hund? Eller måske en speciel diæt for dejlig hund, der er blevet ordineret det af dyrlægen? Alle disse produkter og mange flere er repræsenteret på Zoobio. Hos os kan du købe vådfoder til hunde, uanset race, alder og helbredstilstand. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet fra de bedste producenter. Afgiv din bestilling i dag: Sunde konserves der passer til din hunds smag og fremmer hundens sundhed.

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • PayPal