Mad til kæledyr fra Soopapets

Soopapets

Soopapets Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her Soopapets og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten Soopapets.

Hvor anbefalelsesværdigt er Soopapets produkter? Læs de seneste Soopapets kundebedømmelser.

Del dine erfaringer med Soopapets produkter. Med din erfaringsudveksling kan du gøre andre Zoobio kunders valg fra vores produkter lettere.

0
0
0
0
0

Soopapets tilbehør til dyr online-butik

* Prisen er inklusiv moms
* Leveringsvilkår & Betingelser

Produkter fra Soopapets

Information om producenten af Soopapets dyretilbehør

Varemærket Soopapets dukkede op i Irland i 2010. firmaet producerer vegetarisk tyggeben til hunde. Grundlæggeren af dette varemærke—en professionel hundeklipper- blev opmærksom på at flere og flere hunde led af forskellige sygdomme som kunne spores til en diæt som ikke var i balance. Diabetes, allergier, overvægt og så videre. Det var derfor hun besluttede sig til at skabe et nyt tyggeben. Et hypoallergisk, lavt på kalorie og med meget smag. Soopa produkter er lavet af naturlige frugt og grøntsager, så de er en god kilde til vitaminer og næringsstoffer.

Soopapets produkter

Soopa serierne er repræsenteret ved tre produkter:

 • Med papaya – en saftig og næringsrig godbid med tropisk smag som alle hunde kan lide. Denne godbid indeholder også papain som forbedrer fordøjelsen. Desuden så har papaya en antiparasitic funktion.
 • Med kokosnød- en fremragende kilde til aminosyrer og fibre. Kokosnød er kendt for at have en antibakteriel funktion og bekæmpe svampeinfektioner, også har en antiparasitic funktion. Det har også en positiv effekt calcium og magnesium optagelsen som er nødvendig for at få stærke tænder og knoglerne.
 • Med søde kartofler – godbidden med det højeste næringsindhold fra Soopa serierne. Søde kartofler indeholder gode bakterier som er med til at sikre dit fordøjelsessystem er reguleret. Denne godbid er perfekt til hunde som har en sensitiv mave. Den hårde og rug overflade på godbidden hjælper med at holder tænderne rene mere effektivt.
Fordele ved Soopapets produkter

Soopapets tyggeben er organiske produkter som ikke indeholder nogle former for konserveringsmidler eller kemiske tilsætningsstoffer.

Der er ingen korn eller fedt som er tilsat til dem heller. Derfor er dette en godbid som vil passe dit kæledyr med tendenser til allergi og mave og nyresygdomme. Du kan også give Soopapets produkter til hunde med diabetes.

Soopa tyggeben er håndlavet af frisklavede grønsager og frugt, som har særlige enzymer om booster stofskiftet. I normale kød diæter, forekommer de kun i små mængder. Vegetariske godbidder fra Soopapets vil være en fremragende kilde til disse elementer.

Køb Soopapets online

På online forretningen hos ’Zoobio kan du købe Soopapets godbidder til meget fordelagtige priser. Bestil Soopa godbidder med det samme, gå ikke glip af din mulighed for at forkæle dit kæledyr med appetitlige og lækre godbidder.

Advantages of Soopapets Products

Soopapets chew treats are organic products that do not contain any preservatives or chemical additives. There are no grains or additional fats in them as well. Therefore, snacks from this brand will suit pets with tendency to allergy, stomach and kidney diseases. You can also give Soopapets products to dogs with diabetes.

Soopa snacks are handmade from fresh vegetables and fruit, which have special ferments – enzymes – that boost metabolism. In usual meat diets, they appear in very small amounts. Vegetarian treats Soopapets will become an excellent source of these important elements.

Buy Soopapets Online

In the online-shop Zoobio, you can purchase Soopapets snacks at the most beneficial prices. Order Soopa treats right now – don’t miss your chance to indulge your pet with appetizing and delicious treat!

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal