Versele Laga Complete Hamster & Gerbil 500 g

Versele Laga Complete Hamster & Gerbil 2 kg, 500 g køb rimeligt og favoribelt med rabat
Læg dit billede af produktet op
Dermed vil du hjælpe andre Zoobio kunder med at se et mere detaljeret billede af Complete Hamster & Gerbil
2 kg 500 g
27,30 kr*
Pris per g: 54.6 kr* / Kg
* Pris per enhed
* Prisen er inklusiv moms Forsendelse
Hvorfor Zoobio
 • Personlig support+45 78 75 48 75
 • Eksperte i kæledyrsplejeFå øjeblikkelig support

Del produkt med:

Information

"Hamster & Gerbil Complete" er et komplet og smagsfuldt fuldfoder til hamstere og dværghamster og Gerbil (springmus). "Hamster & Gerbil Complete" serien er anbefalet og udviklet i samarbejde med VETS(dyrlæger). Dette fuldfoder er tilpasset kaninens ernæringsfysiologiske behov, og indeholder derfor meget lidt stivelse og ingen kornkerner. Den specielle forarbejdning til ekstruderede stykker, gør bidderne let fordøjelige og velsmagende for din hamster.

 

Tandpleje


Tandproblemer ofte findes i (dværg) hamstere, hamstere og springmus. Dette er normalt en direkte følge af uegnet fodring, som bidrager tilstrækkeligt til den nødvendige naturlige nedslidning og fortsatte vækst af tænderne. Ved at inkorporere specifikke umalet lange fibre med en høj silikat andel i "Hamster & Gerbil Complete" pillerne, sikres en maksimal tygge aktivitet, og den nødvendige nedslibning af tænderne og en sund mund er dermed sikret.

 

Friske Grøntsager


Ekstruderingsprocessen tillader friske grøntsager i pillerne. Tilsætningen af mindst 10% friske grøntsager sikrer en lækker smag. 
Kombineret med fibrene og teksturen i "Hamster & Gerbil Complete", sikres et foder til (dværg) hamstere, hamstere og springmus med en høj grad af indtagelseslyst.

 

Kylling og fisk


De animalske proteiner og fedtstoffer i "Hamster & Gerbil Complete" kommer hovedsageligt fra kylling og fisk. Kylling har en høj biologisk værdi på grund af dens høje indhold af essentielle aminosyrer og er meget fordøjeligt. Fisk er en vigtig kilde til omega 3.

 

Lavt kalorieindhold

 

Kombinationen af et lavt indhold af energi, et lavt indhold af stivelse og et højt indhold af lange fibre i pillerne, sikrer en let fordøjelig og afbalanceret kost. På den måde vil din (dværg) kanin fortsætte med at holde sin idealvægt.

 

Florastimul


Den unikke tilsætning af præbiotika, fructo-oligosaccharider (FOS) og Mannan-oligosaccharider (MOS), har en sund indflydelse på tarmens mikroflora. På denne måde er en optimal intestinal balance og korrekt tarmfunktion sikret.

 

Vitamin Plus


Tilsætning af vigtige vitaminer til "Hamster & Gerbil Complete" fuldfoder understøtter sundheden. Vitamin A er vigtigt for fornyelsen af hudceller, synet, reproduktion og stofskifte. D3-vitamin stimulerer indtaget af calcium / fosfor og dermed understøttes knoglerne. E og C-vitamin er vigtige antioxidanter, som beskytter kroppen mod frie radikaler. Begge vitaminer også øge organismens naturlige modstand. Fuldfoderet er blevet beriget med stabiliseret vitamin C. I modsætning til den krystalliske form, stabiliseret C-vitamin er langt mindre tilbøjelig til oxidation og biologisk nedbrydning og forbliver derfor meget længere aktivt.

 

Pro immunitet

 

Tilsætningen af naturlige vegetabilske pigmenter, lutein og β-caroten, har en positiv indvirkning på den generelle modstand og tilstand hos kaniner. På den ene side, er disse carotenoider kendt som kraftige biologiske antioxidanter. På den anden side forbedrer de organismens naturlige resistens ved at stimulere udviklingen af antistoffer mod sygdomme.

 

Optimal Pelspleje


Tilsætningen af essentielle Omega 3 - & 6 fedtsyrer sikrer en sund hud og en blank pels. Omega 6 fedtsyrer er tilvejebragt via specifikke vegetabilske olier. En ekstra tilsætning af hørfrø i "Hamster & Gerbil Complete" produktet giver de nødvendige omega 3 fedtsyrer. På denne måde et optimalt forhold mellem omega 3 / omega 6 fedtsyrer opnås.

 

Anti Hårbold reducering

 

Takket være anvendelsen af specifikke naturlige fibre, er risikoen for hårboller i maven og tarmsystemet reduceret.

 

Lugt Kontrol


Alle "Hamster & Gerbil Complete" produkter indeholder yucca ekstrakter. Disse binder ammonium og andre komponenter, der er ansvarlige for dårlige lugte. På denne måde er disse ubehagelige lugte stærkt reduceret.

Hamsterfoder Versele Laga Complete Hamster & Gerbil valgmuligheder for størrelse
 • Complete Hamster & Gerbil 2 kg
 • Complete Hamster & Gerbil 500 g
Ingredienser
Ærter  (15%) Æpple  (4%) Lakseolie  (1%) Hørfrø  (2%)
Tilsætningsstoffer
Kornprodukter Vegetabilske biprodukter Grøntsager Frugt frø Gær Æg Morgenfrue vindruekerne yuccaschidigera Rosmarin Vitamin D3  (1.700 IE) E vitamin
E vitamin udfører en rolle med potent antioxidant i en organisme.E vitamin: Lær mere
 (300 mg)
Vitamin C
C vitamin kendes for de immunmodulerende egenskaber.Vitamin C: Lær mere
 (50 mg)
Jod
Iodforbindelser dannes og samles i skjoldbruskkirtlen.Jod: Lær mere
Kobber
Kobber er et vigtigt sporstof, mangel på dette can påvirke en kæledyrs-organisme skadeligt og forsage følgende:

- anæmi;

- fejl i knogler og nedsat vækst af dem;

- hjertefejl;

- depression af reproduktivt potentiale.Kobber: Lær mere

Mangan
Mangan er et vigtigt sporstof, der findes i alt væv og organer.Mangan: Lær mere
Zink
Zink er et vigtigt mineral, der er en del af kvalitative vitamintilskud og medicin.Zink: Lær mere
Selen
Terapeutiske egenskaber for selen, blev opdaget for ikke så længe siden.Selen: Lær mere
Kød animalske biprodukter
Analytiske bestanddele
Calcium 0.6%
Råaske 5.5%
Forsfor 0.4%
Råprotein 17%
Råfedt 6%
Mineralsubstans
Anbefalinger til fodring

For en hamster og en gerbil en gennemsnitlig daglig foderration er tilstrækkelig til omkring 15 g. Daglig opdatering af foder og drikkevand.

Ernæring rådgivning

Gnaveres kost skal indeholde alle de nødvendige vitaminer og mineraler, der giver fuld udvikling af og et godt helbred til dyr.

Næringsstoffer

Proteiner, fedtstoffer og kulhydrater er grundlæggende næringsstoffer, der er nødvendige for et godt helbred og en korrekt funktion af alle organer hos gnavere.

Mere om Sma Kaeledyr Hundemad

Versele Laga Complete Hamster & Gerbil 500 g kundeanmeldelser

Lignende varer

* Prisen er inklusiv moms Forsendelse

Læg dit billede af produktet op
+ Læg dit billede af produktet op (op til 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Kundefoto
Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • PayPal
Hurtig levering
 • DHL
 • DHL Packstation