Mad til kæledyr fra AL-KO-TE

AL-KO-TE

AL-KO-TE Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her AL-KO-TE og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten AL-KO-TE.

Hvor anbefalelsesværdigt er AL-KO-TE produkter? Læs de seneste AL-KO-TE kundebedømmelser.

Del dine erfaringer med AL-KO-TE produkter. Med din erfaringsudveksling kan du gøre andre Zoobio kunders valg fra vores produkter lettere.

0
0
0
0
0

AL-KO-TE tilbehør til dyr online-butik

* Prisen er inklusiv moms
* Leveringsvilkår & Betingelser

Produkter fra AL-KO-TE

Information om producenten af AL-KO-TE dyretilbehør

AL-KO-TE er et højkvalitets dyrefoder for koikarper og andre fisk i dambruget. De er alle blevet produceret siden begyndelsen af det 21 århundrede, varemærket er ejet af det tyske firma “Allco Heimtierbedarf GmbH & Co”. Dets historie begynder i 1973, og grundlæggeren er Claus Lefers. I starten var der kun tre som arbejdede for firmaet og tilbød kun mælk til kalve, men i begyndelsen af 2000 var der flere end 300 forskellige slags dyrefoder blandt de produkter i deres produktsortiment.

AL-KO-TE produkter

Firmaet tilbyder adskillige produkter af koikarpe foder

 • Til ungdyr. I denne kategori er der produkter som bidrager til at fisken vokser afbalanceret, at de bibeholder et godt immunforsvar og har en positiv effekt på forbrænding. Fiskefoder har en velafbalanceret sammensætning som betyder dine kæledyr vil få vitaminer og næringsstoffer i de mængder som de har brug for.
 • For at fodre i foråret, efteråret eller vinter. Disse produkter er produceret så de inddrager at fiskene i de perioder af året har et lavere stofskifte på grund af den lavere temperatur.
 • Fodring i sommerperioden. Produkter i denne kategori er produceret så de tager hensyn til at fiskene er meget aktive i sommerperioden. Ingredienserne er sammensat på en sådan måde at det hjælper med at holde fiskene sunde og sikrer de beholder deres naturlige farver.
 • For at fodre hele året rundt. Ud over specialfoderet til hver sæson, tilbyder de universalfoder. De er let optagelige, giver fiskene den nødvendige mængde energi og styrker deres immunforsvar.

Naturlige snacks til koikarper er et godt supplement til den daglige diæt. I forbindelse med snacks vil fiskene få vigtige næringsstoffer: proteiner- biologisk konstrueret materiale specielt til fiskekroppen, fedt- en energikilde, carotene til de strålende farver.

Firmaet producerer også produkter til støren. Disse fisk spiser foder fra havbunden og det er derfor de skal have foder som ikke flyder på toppen af vandet. Derudover, så har støren brug for en masse energi. For at give disse fisk den energi de har brug for, har Al-KO-TE holdet skabt et højkalorie, men let optageligt, produkt med store mængder af kvalitets fiskemel og vegetabilsk protein.

AL-KO-TE tilbyder også foder til andre typer af damfisk. Disse produkter er produceret så de tager forbehold for de forhold at fiskenes behov for næring er forskellig alt efter deres alder og hvad tid det er på året. For eksempel, du kan vælge fiskefoder som er med til at bibeholde fiskens stærke farver som guldfisk og som er letoptagelig selv ved lave temperaturer.

Firmaet producerer også pinde, som vil hjælpe dig til at fodre alle dambrugsfisk i løbet af sommeren og foderpiller for de mindste fisk såsom tappefisk.

Fordele ved AL-KO-TE produkter

Firmaet AL-KO-TE tilbyder unikke varer som er produceret efter den nyeste teknologi. På grund af de nøje udvalgte ingredienser i AL-KO-TE fiskefoder og snacks, så har det en positiv effekt på udseende, vækst, fordøjelsessystem og dine kæledyrs stofskifte. Derudover, sådanne produkter forurener ikke vandet og kontrollere algevæksten på grund af det lave indhold af fosfor. Brug af denne slags foder er let, praktisk og sikkert.

Køb AL-KO-TE produkter online

På Zoobio hjemmesiden er der en lang række af produkter under dette varemærke. Hver eneste af dem har en detaljeret beskrivelse og et foto. Når du kigger på dem vil du med sikkerhed foretage et godt valg.

At placere en ordre er faktisk ganske let: læg det valgte produkt i kurven, udfyld det nødvendige for at kunne betale og overlad resten til os. Hvis der er problemer med betalingen eller du bare vil vide mere om AL-KO-TE, du kan spørge vores online konsulenter.

I vores katalog er der produkter i høj kvalitet til gode priser. Derudover, så forsøger vi jævnligt at overraske vores kunder med gode tilbud og rabatter. Med Zoobio kan du spare mange penge når handler til dine kæledyr.

Med AL-KO-TE foder og snacks vil dine fisk få alt det nødvendige de har brug for til at have et godt helbred. Placer din ordre for produkter af dette varemærke nu og vi leverer dine indkøb så hurtigt som muligt.

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal