Zoobio online butik er klar til at tilbyde fri forsendelses service!

gratis levering

Kære venner, vi har storartet nyheder i dag ! Zoobio online butik er klar til at tilbyde fri forsendelses service ! Nu vil bestillinger blive leveret gratis til {37} lande i Europa. Go ikke glip af denne fantastiske mulighed !

Os hos Zoobio online butik går til nye højder for at yde vores kunder maksimal mulighed for at spare mere. Imidlertid er denne dag speciel: vi annullere forsendelsesomkostningerne ! Du spurgte os og vi har gjort det ! Blot afslut et køb til en værdi af 499,00 kr eller mere og få dine kæledyrs fornødenheder leveret for 0 kr. Dyrefoder, legetøj, snore, pleje produkter og mange andre ting: desto mere du køber desto mere spare du !

Vi bliver ved med at bevæge os fremad ! I antallet af lande som Zoobio sender dets produkter til vokser konstant: Albanien, Bulgarien, Andorra, Island, Vatikanet, Litauen, Letland, Monaco, Liechtenstein, Malta, San Marino, Slovakiet, Estland, Serbien, Bosnien og Herzegovina, Slovenien, Kroatien, Makedonien, Montenegro, Irland, så vel som Grønland og de Kanariske øer er også blevet tilføjet til landelisten.

I dag levere vi til 37 lande, og snart vil vi tilføje flere lande til vores liste.

Ved at arbejde med verdens kendte logistik virksomheder som DHL og PDP hjælper os med at udvide vores geografiske områder af salg hver måned.

Vi vil gerne takke dig for altid at forblive hos os. Hold dig opdateret for vores seneste opdateringer der er mange interessante ting forude!