Dyreartikler fra Christopherus

Christopherus

Christopherus Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her Christopherus og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten Christopherus.

Hvor anbefalelsesværdigt er Christopherus produkter? Læs de seneste Christopherus kundebedømmelser.

Del dine erfaringer med Christopherus produkter. Med din erfaringsudveksling kan du gøre andre Zoobio kunders valg fra vores produkter lettere.

0
0
0
0
0

Christopherus tilbehør til dyr online-butik

* Prisen er inklusiv moms
* Leveringsvilkår & Betingelser

Produkter fra Christopherus

Information om producenten af Christopherus dyretilbehør

Christopherus er tysk førsteklasses foder. Det er lavet af gennemtestede ingredienser. De indeholder ikke kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler, og det er let at fordøje.

Christopherus produkter

Til hunde tilbyder Christopherus en lang række af produkter. Dette mærkes tørfoder er en kilde til proteiner i høj kvalitet, letoptagelige kulhydrater og fedtstoffer. Det er velegnet selv til dyr med allergier.

 • Classic series. Foderet indeholder særlige proteiner, som dyr med intolerance eller allergier let kan fordøje. Vitaminer hjælper hundens krop med at modstå sygdomme og gør den sund. Dette hundefoder på dåse kan bruges separat eller blandes med tørfoder, flager eller ris.
 • Exclusive menu. Dåsemad der indeholder usædvanlige slags kød som fx fasan, vildsvin eller rådyr. Blandt ingredienserne er der også grøntsager i høj kvalitet (aramant, pastinak). Med disse produkter vil dit dyr få vitaminer og saflorolie, der er en glimrende kilde til fedtsyrer. Foderet indeholder også beskyttelse mod cancer – fx squalen.
 • 100% pure, 100% taste. Denne kategori inkluderer foder af rent kød, der er velegnet for selv hund med en følsom fordøjelse. Som en kilde til protein bruges kød fra heste, bøffel eller kænguru. Bouillon gør det lettere for dyret at spise foderet.
 • Mini-menu. Indeholder protein i høj kvalitet: Vælg mellem fjerkræ, oksekød, fårekød eller domesticeret fjerkræ. Som en kilde til kulhydrater bruges nudler eller ris. Foderet er nænsomt forarbejdet og nedpakket efter afkøling, så smagen og de gode egenskaber fra råvarerne bevares. Denne serie er lavet til små hunde.

Til katte producerer Christopherus foder lavet af frisk kød og fisk. Dette lækre og sunde foder bliver nemt fordøjet.

Taurin og særligt udvalgte vitaminer supplerer dyrets helbred godt.

Fordele ved Christopherus produkter

Til fremstillingen af tørfoderet benyttes en komprimeringsmetode: Granulat formes på baggrund af den hydrotermiske proces med stivelse. På samme tid dræbes patologiske mikroorganismer og svampesporer. Granulatet kommer ud og er porøst og knasende. Det er komfortabelt for dyr at tygge på. Desuden giver det oral beskyttelse.

Velafbalanceret indhold har en god effekt på dyrets helbred. Fedtsyrer giver en skinnende pels, mindsker risikoen for gigt og kontrollerer kolesterolniveauet i blodet. Fructooligosaccharider styrker tarmvæggene og gavner bakteriefloraen. Grundet det optimale niveau af kalium er der grundlag for dannelse af stærke knogler. Det lave indhold af fosfor mindsker sandsynligheden for nyreproblemer.

Tørgær gavner fordøjelsen og mindsker inflammationer. Fiskeolie opmuntrer læring og bremser aldringsprocessen. Der er ingen eksotiske tilsætningsstoffer, idet Christopherus mener, at den slags skal vælges individuelt for hver enkelt hund efter aftale med en dyrlæge.

Kornfri foder er blevet en rigtig god måde at sikre hunde, der lider af fødevareallergi. Desuden finder du blandt Christopherus produkter også foder til hunde på forskellige stadier af livet. Dit kæledyr vil få alt hvad det har brug for hele livet.

Køb Christopherus online

Hos Zoobio kan du købe foder fra dette mærke med få klik. Vi tilbyder dig gode priser, online kundeservice og hurtig levering.

Christopherus er valget for dem, der vil give deres kæledyr det bedste. Vælg dette unikke mærke og dit kæledyr vil være dig taknemmelig og vise det med sin glæde og kærlighed.

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • PayPal