Dyreartikler fra Easy-Life

Easy-Life

Easy-Life Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her Easy-Life og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten Easy-Life.

Hvor anbefalelsesværdigt er Easy-Life produkter? Læs de seneste Easy-Life kundebedømmelser.

Del dine erfaringer med Easy-Life produkter. Med din erfaringsudveksling kan du gøre andre Zoobio kunders valg fra vores produkter lettere.

0
0
0
0
0

Easy-Life tilbehør til dyr online-butik

* Prisen er inklusiv moms * Leveringsvilkår & Betingelser
Produkter fra Easy-Life

Information om producenten af Easy-Life dyretilbehør

Varemærket Easy-Life er ejet af det hollandske firma Easy Life International B.V. Det laver produkter til akvarier og har gjort det siden 1989. I den tid hvor firmaet har eksisteret har de haft et godt rygte. Viden og erfaring fra deres eksperter har resulteret i innovative produkter som sælges i flere end 40 lande. Dette firma er et som man stoler på ikke kun blandt dem som har akvarier derhjemme, men også i zoologiske haver, og for dem som eksporterer fisk og koraller.

Produktion af Easy-Life

De nedenstående gødningsprodukter er dem som er mest populære blandt firmaets produkter.

 • ProFito. Dette er en koncentreret universalgødning. Det passer til alle planter. Med dette produkt får du alle de nødvendige næringsstoffer, det er derfor mest sandsynligt, du ikke skal tilføje kalium og jern ved siden af. Planter vil være stærke, sunde og flotte. Deres blade vil være brede og stærkt farvede.
 • EasyCArbo. Dette produkt er en fremragende kilde til Kuldioxid til akvarieplanter. Du vil se de vokser betydeligt allerede efter 1 til 2 ugers brug. På samme tid formindsker det mulighed for at få alger i akvariet.
 • Ferro. Denne gødning er en koncentreret jernkilde. Den indeholder også kalium. Dette produkt vil gøre dine planter sunde og stærke i farverne.
 • Potassium. Denne gødning vil sørge for planterne får kalium. Mangel på dette grundstof opstår specielt i blødt vand. Dette problem ser du ofte ved at se indikationer som lyse grønne planter, nogle gange næsten hvide. Det er bedre at bruge kalium og jern sammen, så planterne får både kalium og jern i rigelige mængder.
 • Nitro and Fosfo. Disse gødninger kompenserer for manglen på brint og fosfor. Mangel på disse vigtige elementer fører til mangel på vækst og et og stunt af akvarieplanter. Problemer af denne slags opstår som regel i akvarier hvor der er ganske få fisk eller der ikke er nogle fisk overhovedet.
 • Rod sticks. Dette produkt er ideelt til planter som har brug for en høj optagelse af næring ved roden. For eksempel Cryptocoryne, echinodorus, lotus. Pindene forurener ikke vandet og er let at dele op i mindre stykker hvis der er brug for det.

Firmaet sælger også produkter som rengør akvarievandet, som bekæmper alger, til at tage sig af fiskene, test til vandet, tasker til transport af fiskene. Alt sammen noget som gør vedligeholdelsen af akvariet så meget mere behageligt.

Fordele ved Easy-Life production

Produkter fra dette varemærke er økonomiske, lette at bruge og effektive. Deres popularitet er primært på grund af mund til mund reklamer. De mennesker som har testet produkter fra Easy-Life varemærket, har anbefalet det til andre, det bedste bevis for produkternes kvalitet.

Køb Easy-Life produkter online

Hvis du vil passe på dit akvarie og samtidig holde udgifterne nede, så find Zoobio adressen.

Easy-Life produkter kan købes til gode priser her. Du kan bestille dine varer med kun nogle klik med musen. Hvis du har nogle spørgsmål, eller er i tvivl om noget, så tøv ikke med at spørge om hjælp. Vi vil hjælpe dig med at foretage et godt valg og vi leverer dine indkøb hurtigst muligt.

Gå ikke glip af muligheden for at foretage et godt køb på kun et par minutter, placer din ordre nu og vær sikker på du får høj kvalitet med Easy-Life produkter.

Do not miss an opportunity to make a successful purchase in several minutes only. Make the order right now and be sure of high quality of Easy-Life production.

Følg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal