Dyreartikler fra Erdtmann

Erdtmann

Erdtmann Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her Erdtmann og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten Erdtmann.

Hvor anbefalelsesværdigt er Erdtmann produkter? Læs de seneste Erdtmann kundebedømmelser.

Del dine erfaringer med Erdtmann produkter. Med din erfaringsudveksling kan du gøre andre Zoobio kunders valg fra vores produkter lettere.

0
0
0
0
0

Erdtmann tilbehør til dyr online-butik

* Prisen er inklusiv moms * Leveringsvilkår & Betingelser
Produkter fra Erdtmann

Information om producenten af Erdtmann dyretilbehør

Firmaet Erdtmann har eksisteret siden 1960. grundlæggeren er Karl-Heinz Erdtmann. I dag er firmaet den næststørste europæiske producent af foder og andre produkter til vilde fugle.

Produkter fra Erdtmann

 • Produkter med mel. Kugler med fedt, ringe, pinde, hånd klokker finder du i denne kategori. De indeholder forskellige ingredienser, inkluderende havre- og hvedeflager, solsikkefrø og foder fedt. Som tilsætning er der frugter, nødder, som regel er der et protein med i denne produktion. Godbidden som er rig på kulhydrater er vil gøre hver dag til en fest for enhver sangfugl. Firmaet tilbyder også fuglefoder blandet med frø og nødder. Produktet kan købes med en praktisk beholder. Til sidst fugle vil være glade for sække med lækre nødder.
 • Special foder. Firmaet tilbyder kugler af fedt med tørrede kirsebær, æbler, pærer og vindruer, perfekt til en varm sommer, Foder til bogfinker, gulspurve og dompap med havre rød hvid og gul hirse, hørfrø, sort birkesfrø og også foder til egern som indeholder, peanuts, hasselnødder og rosiner. Disse godbidder vil være en basis for en sund næring for de charmerende fugle og gnavere som har valgt din have.
 • Fodertrug, holdere til en foder- eller en ynglekasse. Fordele ved disse produkter er de er af kvalitetsmaterialer og et design, som der er tænkt godt og grundigt over. Fodertrug og holdere fra Erdtmann er perfekte til altaner og baggårde. De kan hænge eller blive monteret på en væg. Ynglekasser vil være til glæde, ikke kun for sangfugle, men også ugler, flagermus og pindsvin.
 • Tilbehør til beskyttelse af vilde fugle. Selvklæbende silhuetter af rovfugle som kan sættes på vinduer hører til i denne kategori. På grund af dem vil du redde fugle som ville flyve ind i vinduet og dø af at ramme glasset. Den specielle barriere er beregnet til at beskytte mod katte. Den drejer træstammen som et bælte og tillader ikke katte kommer i nærheden af fodertruget. Firmaet tilbyder også et specielt apparat som hjælper insekter som er kommet ind i huset med at komme ud igen levende. Hvor de vil være naturlig føde for fugle.
Fordele ved produkter fra Erdtmann

Erdtmann foder er adapteret til behovet for mange forskellige fugle, omnivorer som spiser frø, dem som foretrækker blødt foder, om de vil spise fra et fodertrug eller fra jorden/kvalitetsfoder giver energi til fugle og hjælper dem med at overleve og at få et langt og sundt liv.

På grund af menneskets indblanden i naturen, så har vildfugle det svært ikke kun om vinteren, men også på andre årstider. Erdtmann tilbyder specialfoder som er tilpasset til at fodre fugle i de varme årstider. Du vil også med disse produkter fra dette firma være i stand til at tiltrække fugle som eller sjældent viser sig i området beboet af mennesker.

Ynglekasser fra Erdtmann er tilpasset forskellige fugle. For eksempel, dem som er designet med et åbningshul på 27-28 mm vil være gode til mange arter af mejser. Samtidig så er dem der har en åbning på 32 mm et perfekt match for broget fluesnapper, træspurve og spætmejser. Erdtmann tilbyder stærke ynglekasser som kan holde i op til 20-25 år. De vil ikke blive ødelagte af spætter eller vejrets hærgen.

Køb Erdtmann online

Hvis du vil tiltrække vilde fugle I haven og fodre dem med sundt mad, så kig på Zoobio hjemmesiden. På vores online store har du muligheden for at købe produkter fra Erdtmann til gode priser. Det tager kun få minutter at placere en ordre. Vi står klar til at besvare spørgsmål om alle de produkter som du køber og vi levere hurtigst muligt. Erdtmann er din mulighed for at tage dig af fugle og nyde at observere dem. Placer en ordre med det samme og nyd at være i kontakt med naturen

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal