Mad til kæledyr fra Magnusson

Magnusson

Magnusson Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her Magnusson og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten Magnusson.

Hvor anbefalelsesværdigt er Magnusson produkter? Læs de seneste Magnusson kundebedømmelser.

Del dine erfaringer med Magnusson produkter. Med din erfaringsudveksling kan du gøre andre Zoobio kunders valg fra vores produkter lettere.

0
0
0
0
0

Magnusson tilbehør til dyr online-butik

* Prisen er inklusiv moms * Leveringsvilkår & Betingelser
Produkter fra Magnusson

Information om producenten af Magnusson dyretilbehør

Magnusson Petfood AB er en af ​​de få virksomheder i verden, der producerer bagt mad. På grund af den særlige teknologi bevarer alle råvarer deres nyttige egenskaber. Specifikt har slutproduktet en fremragende og naturlig smag. På denne måde behøves der ikke bruge aromaer, men produktet er vellidt af hunde alligevel. Historien om det svenske hundefoder startede for 60 år siden. Foderet hører til den bedste klasse.

Magnusson produkter

 • Original. Kategorien indeholder fuldfoder til hunde og produkter til dyr med særlige behov: For eksempel til lavt aktivitetsniveau, overvægtige hunde eller hunde med allergi.
 • Meat & Biscuit. Sortimentet har produkter uden kødmel. Proteinkilden er kvalitetskød fra Sverige og friske æg. Hundene spiser denne mad med stor appetit. Desuden er Meat & Biscuit produkter meget let at fordøje.
 • Biscuits. Disse snacks har en dejlig konsistens og en lækker duft. Du kan give hunden flere om dagen, for de renser også tænderne godt.
Fordele ved Magnusson produkter

Producenten bruger kød fra køer, der ikke har fået antibiotika eller væksthormoner. Som råvarer bruger producenten ikke produkter, der indeholder knogler eller hud. Disse fødevarer indeholder kun kød i høj kvalitet.

Det hakkede kød anbringes i ovnen. Bagning er en lang proces, og derfor bliver der kun produceret en forholdsvis lille mængde af produkter - omkring 2.

000 tons om året. Der er ingen masseproduktion, men det gør det muligt for virksomheden at kontrollere produktkvaliteten nøje.

Magnussons foder adskiller sig fra de fleste produkter på markedet også i strukturen. Hvis du holder normalt tørfoder i hånden, bliver det fedtet. Magnussons produkter har ikke en sådan effekt.

Stykkerne er meget let at bryde. På grund af dette, kan det bruges til både store og små hunde, hvalpe og ældre dyr.

Køb Magnusson produkter online

Vil du købe super fødevarer til en meget favorabel pris? Besøg Zoobios onlinebutik. I vores katalog finder du de bedste produkter fra Magnusson.

Vælg dit foder, kom det i kurven og udfyld skemaet. Der er alt, der er nødvendigt for dig for at gennemføre en ordre. Og hvert produkt kommer med nyttige oplysninger, som vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Hvis du har brug for hjælp, kontakt venligst vores webkonsulenter. Zoobios rådgivere ved alt om kvalitetsernæring til dyr, og de kan give dig kvalificeret rådgivning. Derudover garanterer vi dig en hurtig levering af dit køb.

Du kan købe unikke svenske produkter her. Zoobios butik bekymrer sig om dig og dit kæledyr. Bestil Magnusson foder og give din hund det bedste, og gør dyret glad.

Følg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal