AGB

De følgende Allgemeinen Geschäftsbedingungen gælder for alle køb via online-butikken Zoobio.dk, der ifølge § 13 BGB ikke kan blive tiføjet din selvstændige eller kommercielle aktivitet. Ved at klikke på købeknappen (bindende ordre), accepterer du den efterfølgende forsendelse og betalingsmetode fra Zoobio.dk ("vi") og accepterer også at disse samme betingelser gælder for enhver og alle følgende bestillinger. Kontraktsproget er på dansk.

1. Udførelse af bestillingen

Repræsentationen af produkterne i online-butikken er ikke et kontraktligt bindende tilbud, men afbilder et ikke-bindende online-katalog. Ved at klikke på knappen "køb nu", bestiller du produkterne i din indkøbsvogn. Bekræftigelsen af bestillingen følger på samme tid ordren bliver sendt, men resulterer ikke endnu i en accept af dit køb. Vi kan acceptere dit køb inden for 2 dage ved at sende dig en bestilling-modtaget-email eller ved at levere produkterne til dig. Dine ordrer vil blive gemt af os efter fuldførelse. Hvis du mister dine papirer omhandlende dine bestillinger, bedes du venligt kontakte os via email og telefon. Vi sender dig gladeligt en kopi af dine data.

2. Annulleringsbetingelser

Kundens fortrydelsesret (se AGB)
En forbruger er en hver naturlig person, der accepterer en lovlig kontrakt, ikke relatered til kommercielt eller selvstændigt arbejde.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde denne kontrakt inden 14 dage uden at specificere årsagen. Fortrydelsens uløbsdate er 14 dage fra den dag, du eller en tredjepart autoriseret af dig overtog produkterne.

For at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du underrette os.
Zoobio GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Tyskland
Fax: 030 208 478 250
Email: [email protected]
Kontakt os med et brev, der er tydeligt at forstå og klart beskriver din hensigt at fortryde kontrakten via post, fax eller email. Du kan bruge den vedhæftede formular, men du behøver ikke. Det er tilstrækkeligt at sende dit brev før fortrydelsesrettens udløbsdato.

Konsekvenser ved fortrydelse

Hvis du fortryder denne kontrakt, skal vi refundere alle dine betalinger inklusiv forsendelsesomkostninger (undtagen yderligere omkostninger, der resulterer fra at du har valgt en anden forsendelsesmetode en den, vi har anbefalet) inden for 14 dage efter du sender din underretning om fortrydelsen. Vi vil refundere med samme betalingsmetode, du brugte til at betale produktetne, men vi aftaler noget anderledes: Du vil under ingen omstændigheder bliver pådraget et gebyr relateret til refunderingen.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Der er ved lov undtagelser til fortrydelsesretten (§ 312g BGB), men vi vil kun tage brug af en, hvilket er følgende: Fortrydelsesretten gælder ikke for kontrakter der omhandler leveringen af varer, der ikke er forfabrikeret, men individuelt lavet og specifikt fremstillet til at passe kundens behov.

Fortrydelsesretten eksisterer ikke for varer, hvis disse (efter levering) ifølge deres specifik natur ikke kan fraskilles andre varer.

Fortrydelsesformular:

(Hvis du vil fortryde din kontrakt, så udfyld venligst formularen neden for og send den tilbage til os)


- Til: Zoobio GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Tyskland, Fax: 030 208 478 250, email: [email protected]
- Denne skrift har til formål at fortryde den kontrakt jeg/vi skrev under på ift. købet af de følgende varer (*)/leveringen af den følgende tjeneste (*)
- Bestilt d. (*)/modtaget d. (*)
- Navn på køberen/køberne
- Adresse på køberen/køberne
- Køberen/købernes underskrift (kun hvis sendt via post)
- Dato
________
(*) Udfyld

3. Omkostninger, levering og forsendelse

Priser inden for Danmark

For bestillinger  koster forsendelsen 79, 00 kr. 

Forsendelsesomkostninger uden for Danmark

De følgende forsendelsesomkostninger til udlandet er ikke baseret på ordrens værdi, og skal altid betales.

79.00 kr
til Danmark

Alle priserne inkluderer MOMS 25% på alle varer.

Bemærkning: Hvis dine vareres samlede vægt overstiger 30 kg, bliver fragtgebyret evt. udregnet individuelt. Vi kontakter dig med yderligere detaljer.

Leveringstider:

Klar til forsendelse på 24 timer
Leveringstid 1-2 forretningsdage.

Klar til forsendelse på 2-3 dage
Leveringstid 3-4 forretningsdage.

Klar til forsendelse på 3-5 dage
Leveringstid 4-5 forretningsdage.

Information om toldafgifter klik her.

4. Betalinger

Forudbetaling:

Det totale beløb skal overføres til vores bankkonto.
Brug: bestillingsnummer.
Du vil få bestillingsnummeret via email, når du har bestilt, og du vil se bestillingsnummeret på vores hjemmeside lige efter du har gennemført betalingen. Vi vil sende varen, når beløbet er krediteret på vores konto. Dette tager normalt op til 3 forretningsdage.

Kreditkort:

Når du har valgt kreditkort som betalingsmetode, klik på køb. Du vil blive videreført til en sikker side, hvor du kan indtaste dine kreditkort-informationer. Klik derefter på bekræft. Dit kort vil blive debiteret, når du har klikket på bekræft køb-knappen.

PayPal:

Når du har gennemført din bestilling, vil du blive videreført til PayPal. Log ind og gennemfør betalingen. For at betale med PayPal, skal du have en PayPal-konto. Der er ingen gebyrer for dig.

Direkte betaling:

Direkte Betaling inkluderer en direkte pengeoverførsel fra betalingsnetværket AG. Med direkte betaling kan du belejligt overføre penge, mens du stadig er i gang med at bestille. Når du er færdig, vil du få en bekræftelse for din direkte betaling. På den måde kan vi sende varer, der er på lager med det samme - du vil få din ordre hurtigere.

Trustly:

Trustly tilbyder bankoverførsler og betalinger sikkert, hurtigt og enkelt fra forbruger til netbutik. Med Trustly sker overførslen eller betalingen med det samme. Trustly er altid gratis at bruge og kræver ikke, at du skal være tilmeldt som bruger.Trustly - Direct bank e-Payments giver mulighed for at foretage online indbetalinger direkte fra din bankkonto Metoden er registreret hos Finansinspektionen, det svenske finanstilsyn, som sikrer at den højeste grad af sikkerhed og økonomiske standarder følges. Ud over at tillade hurtige og nemme ind- og udbetalinger, kræves der ingen registrering eller software installering. I stedet kan du overføre direkte fra din netbank facilitet. Denne bekvemmelighed og brugervenlighed, kombineret med pålidelighed og sikkerhed, gør Trustly - Direct bank e-Payments til en ideel betalingsløsning.

Information for kunder her.

5. Ejendomsforbehold

Varerne befinder sig på vores ejendom indtil betalt for (Ejendomsforhold § 455 BGB).

6. Garanti

Garantiregulationerne ved lov er gyldige. Garantien er ved lov på 24 måneder, og starter ved leveringen af varen. Der er undtagelser for garantien ved beskadigelse pga. normalt slid, upassende brug eller forkert pleje. Garantien gælder ikke for defekter eller skade forårsaget af ulydigheden overfor instruktionerne eller forkert eller forsømmelig brug. Garantien bliver ugyldig, hvis du skifter eller reparerer dele, eller får dele skiftet eller repareret, der ikke er blevet autoriseret af os, således at det forårsager defekten eller gør den værre. I tilfælde af en garanti har du ret til en reparation for at fjerne defekten eller leveringen af defektfrie varer. I forholdt til leveringen af defektfrie varer er en bytning til et produkt med en højere værdi acceptabel, hvis rimeligt. Yderligere rettigheder som fx at annullere kontrakten eller få pengene igen, kan kun accepteres efter en rimelig udløbsdato eller hvis vi fejler to gange i at levere en erstatning. Hvis der en yderligere producentgaranti, som du kan gøre krav på ud over vores garanti, vil det stå i produktbeskrivelsen. Denne garanti er kun gyldig for det specifikke produkt.

Følg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Kompetent supporthold
Over Zoobio
Sikker køb
 • Hurtig levering
 • Kundebeskyttelse
 • Databeskyttelse
 • Sikker Betaling med SSL-Kryptering
 • Bedste priser
Sikker betaling
 • VISA
 • PayPal